I. Pražský sportovní klub neslyšících z.s.

Darwinova 24
Praha 4 - Modřany
143 00

pskn.fotbal@seznam.cz

PSKN vs Plzeb

12.03.2015 15:08

Hodnocení FSN – SKN Plzeň vs I.PSKN 22.3.2014

V Praze přišli všichni hráči na sraz pořádku a dojeli jsme autem do Zruče u Plzně.

Obě mužstva dorazila v pořádku a výkop byl v 13.00 hod.

Hráli jsme na přírodní trávě, bylo polojasno, později zataženo.

V prvním poločase měl zápas slušnou úroveň, oba týmy měly šance, góly nedaly. Nakonec první, hezký gól vstřelil Džilič – vedli jsme 0:1. Pak si ale naši hráči lehkomyslně a po hrubé a zbytečné chybě nechali dál gól na 1:1.

Ve druhém poločase jsme měli mírný tlak a dal druhý pěkný gól z úhlu Brabec L. 1:2. Plzeňáci se snažili také o kombinaci. Jinak náš I.PSKN se také snažil hrát, ale pomalu se naše hra horšila a přibývala nervozita. Zbytečně náš hráč Džilič dostal červenou kartu.  Plzeňáci se zlepšili v obranném pásmu a přitom začali mírně tlačit. V oslabení jsme dostali srovnávací, nechytatelný gól z dálky cca 25 metrů do šibenice. Naši hráči se snažili tlačit do útoku, ve vyložené šanci ale náš hráč Zúdor neuvěřitelné minul – velká škoda. Mohli jsme vyhrát 2:3, nakonec ale spravedlivá remíza 2:2. Obě soupeři dost drsné fauly, ale rozhodčí nepískal přísně.

Nakonec se podle nového předpisu FAČR kopali penalty. První naši penaltu dal Žmolík 0:1, Plzeňáci kopali a srovnali na 1:1, za I.PSKN opět dal gól Ťulák 1:2, Plzeňáci nedali penaltu (vedle), stále 1:2. Poslední penaltu proměnil Dotlačil na 1:3. Aspoň tak máme 2 body a Plzeň dostala jen 1 bod.

Rozhodčí nebyli dobří. Nebyl žádný vážný úraz. Po zápasu byl konflikt mezi Džiličem a Blasczyk J.

Po domluvě jsme se rozhodli podat stížnost na DK STK-F panu Bělohlávkovi.

 

Hodnocení napsal trenér I.PSKN – Valášek Petr ;-)

 

V Praze 23.3.2014