I. Pražský sportovní klub neslyšících z.s.

Darwinova 24
Praha 4 - Modřany
143 00

pskn.fotbal@seznam.cz

6. 4. 2014 - I.PSKN VS. SKN PLZEŇ

12.03.2015 15:16

Hodnocení FSN –

I.PSKN vs. SKN Plzeň 6.4.2014

V Praze na hřišti Motorletu přišli všichni hráči na sraz včas v pořádku. Fotili jsme se společně i individuální portréty hráčů pro naši první vlastní novou webovou stránku.

Obě mužstva i rozhodčí dorazila v pořádku. Přítomen i delegát STK F p.F.Fous.  

Výkop utkání byl v 11.00 hod.

Hrát se původně mělo na travnatém hřišti, po dlouhém nočním dešti se zápas přesunul na umělou trávu. Počasí - zataženo. Přišlo 46 diváků.

Před zápasem v šatně jsem hráčům na tabuli vysvětlil svůj nový herní systém s důrazem na centrované míče!! Nakonec se tento systém osvědčil v tomto zápase, i všem hráčům se líbila jeho jednoduchost, díky němu jsme vstřelili celkem 6 gólu!

V prvním poločase do 20 minut hráli oba týmy opatrně. První gól jsme nakonec dali my, hezký gól hlavičkou Ťuláka po centru Skorkovského – vedli jsme 0:1. Pak ale naši hráči hráli příliš lehkomyslně a po dvou minutách po hrubé a zbytečné chybě nechali nehlídaného hráče Plzně - dal gól na 1:1. Pak jsme měli trestný kop a pěkně vystřelil Skorkovský a vedli jsme 2:1. Ve velkém vápně plzně pak z nepřehledné situace šikovně Brabec M. jemně vystřelil a protože plzeňský brankař neviděl míč, tak se ten dokutálel do branky a vedli jsme 3:1. Opatrnou hrou jsme do přestávky udrželi stav 3:1.

Ve druhém poločase chtěla tlačit obě mužstva. Druhý, laciný gól jsme dostali po velkém chybě naší obrany a špatném postavení brankaře - 3:2. Náš I.PSKN se také snažil hrát, ale rychle se naše hra horšila a přibývala nervozita i nepřesnost přihrávek. Střídali jsem hráče (odkulhal M.Brabce) a nastoupil Saitl. Malá změna sestava naše PSKN na poli po střídání. Plzeňáci se zpevnili v obranném pásmu a přitom začali mírně tlačit. Náš hráč Kulich ale dal 2 pěkné góly v rozmezí dvou minut. Plzeňáci spadli do kolen, když jsme vedli 5:2. Naši hráči se snažili tlačit do útoku i vystřelit ale už byli unavení i nepřesnost rozehrávky. Postupně jsem střídal Kitsula za Kleina a Zúdora za Sagulu.  Pak opět dali naši gól, do poloprázdné branky skóroval Skorkovský a vedli jsme 6:2. Nakonec opravdu zbytečně po druhé ŽK byl vyloučen Skorkovský (první za faul a druhá za nadávky rozhodčímu). Pár minut před skončením zápasu také plzeňský Chalupa dostal po 2 žlutých ČK (obě ŽK byli za simulaci). Oba týmy hrály tvrdě, ale rozhodčí  nebylo často pískal – měl být přísnější. I kvůli tomu se stupňovala nervozita utkání a byly tam strkanice mezi hráči.

Rozhodčí pískali průměrně. Nebyl žádný vážný úraz. Bez komplikaci obou mužstva do konce zápasu.

 

Hodnocení napsal trenér I.PSKN – Valášek Petr ;-)

 

 

V Praze 6.4.2014