I. Pražský sportovní klub neslyšících z.s.

Darwinova 24
Praha 4 - Modřany
143 00

pskn.fotbal@seznam.cz

13. 4. 2014 - SKN HRADEC KRÁLOVÉ VS. I.PSKN

12.03.2015 15:17

Hodnocení FSN – SKN H.Králové vs I.PSKN 13.4.2014

V Praze přišli všichni hráči na sraz v pořádku a dojeli jsme autem do Urbanic u Hradce Králové. Měli jsme oslabení - k dispozici bylo jen 12 hráčů, bez 3 opor, jeden hráč po červené kartě – STOP, většina byla na marodce.

Měl jsem problémy vymyslet sestavu a zdaleka nebyla ideální!

Obě mužstva dorazila v pořádku a výkop byl ve 12.30 hod.

Hráli jsme na přírodní trávě, bylo zataženo.

V prvním poločase měli převahu a více šancí Hradečtí. První gól padnul už brzo po 4 minutách, kdy jsme po špatné dohodě v obraně prohrávali 1:0. Snažili jsme se vyrovnat, a v 21. minutě se to povedlo po rohu a pěkné hlavičce Ťuláka na 1:1. Pak se hra vyrovnala,  ale naši hráči si po lehkomyslné a zbytečné chybě nechali dát druhý gól na 2:1. Poločas jsme tak prohráli 2:1.

Ve druhém poločase jsme měli mírný tlak, ale Hradečtí mnohem lépe kombinovali a vytvářeli si nebezpečné situace. Náš I.PSKN se také snažil hrát, ale naše hra se pomalu horšila a přibývala nervozita. Naši hráči byly postupem času víc a víc znechucení hrát dál, přibývala naše zranění, neměli jsme formu a nemohli jsme střídat, neboť jsme měli jen jednoho náhradníka a ten už vystřídal.

Hradečtí tuto výhodu využili, našemu oslabenému mužstvu z formy postupně nastříleli jednoduché 4 góly a konečný výsledek tak je prohra 6:1!

Pro náš fotbalový I.PSKN to byl zřejmě nejnepovedenější výkon roku.

Rozhodčí nemám připomínky. Nebyl žádný vážný úraz, pouze drobná zranění.

 

Hodnocení napsal trenér I.PSKN – Valášek Petr ;-)

 

 

V Praze 15.4.2014